U bent hier: Home > Werkwijze

Werkwijze

Bij situaties waar heien met een grote heistelling niet mogelijk is, wordt er gebruik gemaakt van stalen buispalen in diverse diameters. Stalen buispalen worden toegepast op plaatsen waar trillingsarm geheid moet worden.

Stalen buispalen kunnen worden geleverd in de diameters Ø117 (alternatief op houten palen), Ø159, Ø168, Ø273, Ø323, Ø355 en Ø406. De lengte van de stalen buispalen kan aanpast worden op de situatie van bereikbaarheid. De stalen buispalen kunnen een maximale lengte hebben van 6 meter waardoor er minder laswerk en een hoge productiesnelheid ontstaat. De onderste buis is dichtgelast met een stalen voetplaat waar de volgstukken (segmenten) in het werk op worden gelast. Wanneer de gewenste paallengte is bereikt, worden de stalen buispalen op de gewenste peilmaat afgesneden en gevuld met beton 20/25 C en stekwapening. Hiermee ontstaat een volwaardig draagkrachtige paal.

Al onze vrachtwagens zijn voorzien van eigen betoninstallaties. Hierdoor kunnen we zelf de beste kwaliteit leveren en zijn we niet afhankelijk van derden. De werkzaamheden zijn in de meeste gevallen binnen één dag gerealiseerd.

Trillingarm heien en trillingsvrij boren